Prodhim

Prodhim

Traret Lamelare ARVA prodhuar nga ngjitja dhe presimi i drurit te zgjedhur jane elementet me strukture te njetrajteshme, rezistence te larte qe perdoren gjeresisht per konstruksione.
Traret Lamelare po zevendesojne lenden tradicionale drusore fale avantazheve funksionale dhe rezistuese, por dhe estetike qe ofrojne. Ato perdoren ne ndertimin e cative, verandave dhe shtepive te drurit duke percjelle bukurine ngrohtesine dhe aromen e drurit.

Panelet Arva prej Pishe, Bredhi, Ahu, Larige, Arre dhe Lisi perdoren gjeresisht per tavolina, shkalle te brendshme dhe te jashteme, per kuzhina, etj.

ARVA shpk eshte certifikuar me standartin ISO 9001:2008 per prodhimin e trareve lamelare dhe produkteve te tjera drusore nga certifikues Italian.

Bredhi, Pisha, Ahu dhe Larige jane druret kryesore qe gjejne perdorim tek ARVA shpk. Pikerisht keto lende drusore qe punohen lehte dhe perdoren gjeresisht, jane produktet baze dhe strategjike tek ARVA shpk. Larige (pisha e kuqe) eshte nje dru i krahasueshem ne fortesi me drurin e Bambuse qe perdoret per Trare, Panele, Veshje te jashtme, Dysheme, Tavane, Parket Pishine, etj.