Rreth nesh

Historiku

19420391_2360811440811591_3499285936424011766_n

Arva shpk eshte themeluar ne vitin 2003. Ajo eshte nje nga kompanite me te rendesishme ne Shqiperi, ne perpunimin dhe tregtimin e materialeve drusore. Qellimi i kompanise eshte te jete prane klienteve duke i ofruar sherbime dhe produkte te nje cilesie te larte dhe te  certifikuara. Vit pas viti Arva shpk ka rritur aktivitetin e saj duke ofruar cilesi maksimale per klientet.

Pas 10 vitesh ne treg Arva filloj perpunimin e lendes drusore duke prodhuar Trare Lamelare (binare me ngjitje) dhe Panele Arva.

Te Arva Shpk do te gjeni gjithcka qe ka te bej me drurin dhe prej drurit. Bredhi, Pisha, Larige dhe Ahu jane lendet kryesore qe prodhojme dhe tregtojme.

Arva tregton:

TRARE LAMELARE ARVA

Trare Lamelare (binare me ngjitje) te drejte & harkor Bredhi, Pishe, Larige

PANELE DRURI

Ahu, Bredhi, Pishe, Larige te dimensioneve te ndryshme

LARIGE (PISHE E KUQE)

Shtrese per ambiente te jashtme e te brendshme

MURE NDERTUESE

Mure Ndertuese Arva per shtepi druri

BINARE & DERRASA

Binare & Derrase per ndertim dhe per marangoze

TAVANE DHE DYSHEME

Tavane dhe Dysheme Arva dhe te importuara

PARKETE

Parkete Laminat Alsa Floor

MEMBRANA IZOLUESE

Membrana, Katrama, Polisterol, Lesh guri e xhami

OSB & BETOFORM

Derrase e presuar e dimensioneve te ndryshme

DRU TROPIKAL

Dru Tropikal nga Amerika dhe Afrika

TJEGULLA BRAMAC

Tjegulla dhe Aksesore Bramac

TE TJERA

Bojra Verniqe, Impeniante dhe Aksesore